عکس ها ی خیلی زیبا یی بود.......:wink:
ایشا الله پرسپولیس بازی با سپاهانم مثله بازی با صبا باطری عالی ظاهر میشه:yes:
:1. (5):به امیده قهرمانی پرسپولیس:1. (5):
Printable View
عکس ها ی خیلی زیبا یی بود.......:wink:
ایشا الله پرسپولیس بازی با سپاهانم مثله بازی با صبا باطری عالی ظاهر میشه:yes:
:1. (5):به امیده قهرمانی پرسپولیس:1. (5):
من یه استقلالی با انصافم.
دوست دارم پرسپولیس تو لیگ و استقلال تو جام حذفی ببره.
طلب دعا:love:
سرباز احمدي ليدر افتخاري پرسپوليس شد
خبرگزاری پرسپولیس : محمد احمدي كه در ديدار رفت تيم هاي پرسپوليس تهران و سپاهان اصهفان در ورزشگاه فولادشهر با پرتاب مواد محترقه از سوي تماشاگران اصفهاني، بينايي چشمش را از دست داد، فردا بار ديگر در ورزشگاه محل بازي اين دو تيم حاضر مي شود.
اعضاي كانون هواداران تيم پرسپوليس تهران امروز در ملاقات با اين سرباز، ضمن اهداي لباس ويژه ليدرهاي باشگاه از وي به طور رسمي دعوت كردند به عنوان ليدر افتخاري آنها را در بازي فردا همراهي كند.
احمدي چندي پيش براي تشكر از زحمات مسئولان باشگاه پرسپوليس، براي جبران آن و حضور در يكي از ديدارهاي اين تيم ابراز تمايل كرده بود.
بازي فوق روز آينده در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود و يكي از دو تيم پرسپوليس و سپاهان قهرمان ليگ برتر خواهد شد.
پرسپولیس نیوز
======
به امید قهرمانی...
دوستان فیفا نتیجه کسر 6 امتیاز رو اعلام کرد؟
چرا خبری ازش نشد؟
24 ساعت وقت داشت وقتش تموم شدا
فکر کنم اون خبره Fake بوده :دینقل قول:
فعلا که خبری نیست...
اگه خبری بشه اولین جایی که اعلام میشه سایت CAS خواهد بود
سپاس
تبریک :party: تبریک :party: تبریک :party: تبریک :party: تبریک :party:
تبریک میگم قهرمانی مطلق پرسپولیس رو به تمامی هواداران :11():
واقعا جای بسیار خوشحالی داره که با کسر 6 امتیاز باز هم پرسپولیس قهرمان لیگ ما میشه :give_rose:
و افتخار میکنیم به مربی تیم محبوب آقای افشین قطبی امیدوارم که این برد مبارکشون باشه :love:
بچه ها خسته نباشید :11():
تقدیم به همه هواداران :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تبریک به همه دوستان گل خدایش قهرمانی حق ما بود از فرط خوشحالی آخر های بازی اشک توی چشام جاری شد وقتی که گل زدند دیگه هیچی نفهمیدم خدایا شکرت که دل میلیون ها هوادار را شاد کردی ..
مبارک باشه قهرمانیتون ولی داور هم تو روند بازی بی تاثیر نبود.:1. (5):
نه علی جان وقتی ما گل را زدیم دقیقه 5 بود بعد این که چرا نباید این قدر وقت بگیره در صورتی که واقعا همین مقدار بود وقت تلف شده بعد این که حق ما بود 100% با 6امتیاز کسر شده بعد دوباره تبریک..... بعدش این که خدایا شکرت..
به خدا برد فقط حق شما بود.
من از این حرکت سپاهان بدم اومد که از دقیقه 65 دفاع کرد. آخه اینم شد فوتبال که اونا کردن.